Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2013 20:27 - Инж. Мехран Кеш в България
Автор: strannica Категория: Технологии   
Прочетен: 5687 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 02.05.2013 20:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Международна конференция, посветена на космическите и здравни технологии, разработвани от Фондация Кеш.

Конференцията ще се проведе от 3 до 5 май 2013 г. като публично достъпните лекции ще бъдат на 4 май. 
  Ето и малко повече информация кой е световно известния учен инж. Мехран Кеш.
Той е основател и директор на The Keshe Foundation – организацията, която провокира огромен интерес по света в последните 3 години поради твърденията си, че вече са намерени решения на проблемите относно изменението на климата и екологичните замърсявания, липсата на достатъчно хранителни, водни и енергийни ресурси, скъпото и не щадящо екологията производство на енергия, лечението на редица заболявания, включително и сериозните ограничения при космическите пътувания.

Същественото в случая е фактът, че тези нови възможности и технологии се предоставят свободно и безплатно на всички народи по лицето на Земята с една главна цел – окончателно да се победят глада, редицата неизличими болести, липсата на електричество, светлина, вода, както и невъзможността да се пътува лесно и достъпно до планетите в системата ни и други съседни звезди. 

Например една от разработките на инж. Мехран Кеш е създаването на т.нар. „оазисни единици”, които представляват универсално и независимо от условията решение за основните човешки нужди: осигуряването на питейна вода, храна, електричество, светлина и топлина. 
  imageДруга разработка на учения е създаването на нов тип летателно средство, което осигурява предвижване не чрез остарелите в технологично отношение ракетни двигатели базирани на химически принцип, а чрез т.нар. Маграв генератори („маграв генератор” е съкращение произлизащо от израза магнитно-гравитационен генератор).
Чрез тях се постига както движение с огромни скорости, така и създаване на необходимите условия човешкото тяло да издържа на възникналите ускорения. В този контекст, фондацията на Мехран Кеш има за главна цел постигането на пътувания в дълбокия Космос до няколко години, като например това ще бъде достъпно до всеки желаещ да изследва нашия спътник – Луната, Марс, спътниците на Юпитер и Сатурн и много други обекти в нашата Слънчева система. 
  imageКолкото и да звучи фантастично, тези разработки са в напреднал стадий на развитие, защото десетки международни екипи по света работят по свободно предоставените патенти, като реализират постъпателно Маграв генератори, които произвеждат плазмено състояние на материята.
Тези генератори на следващи етапи на разработката би трябвало да придобият и възможност да генерират електрическа енергия, както и способност за управление на гравитационните сили.
Няколко български екипа, разработели Маграв генератори, ще присъстват на международната конференция във Варна, като те ще демонстрират конкретно своите разработки или ще покажат видео материали по конструирането на своите прототипи, които на този етап създават плазма във вакумни условия.
  imageЕдна от главните цели на Фондация Кеш е постигането на траен световен мир и морална еволюция на човека, нациите и цялото човечество, защото, както твърди сам инж. Мехран Кеш, само когато цивилизацията ни и отделния човек постигнат справедлив световен мир и вътрешна хармония, само тогава човечеството ще има правото пълноценно да използва висши технологии, които ще го изведат свободно в космическото пространство.

Според учения моралната и социална еволюция на човечеството има приоритет пред технологичното му развитие.
За целта активно се провежда мирна инициатива насочена към всички правителства и народи, както и към всички обществени организации и хора.
Интересен факт по темата е ситуацията, че инж. Мехран Кеш получава подкрепа от италианското правителство. На 21 април в Бреша, Италия се проведе международно събитие по подписване на мирно споразумение от физически лица и организации, като заедно с това ученият направи и важна осведомителна презентация за това на какъв етап са достигнали неговите разработки. Беше демонстриран нов тип Маграв генератор, който не използва радиоактивни материали и може да произведе както електричество, така и движение, гравитационни ефекти или дадено вещество от Менделеевата таблица.
В момента този генератор ще бъде интензивно тестван с цел сертифициране.
Събитието беше излъчвано по интернет и в него взеха участие 92 нации. До този момент има сведения, че италианският екип, разработваш Маграв генератори е постигнал нещо подобно на антигравитационен ефект. 
  Инж. Мехран Кеш твърди, че редица правителства са приели неговата технология свободно, като сред десетките нации са и Русия, Китай, Индия, Тайланд, Бразилия, Япония, Южна Африка, Италия, Австралия и САЩ.
До този момент Българското правителство не е проявило никакъв интерес към технологиите, които имат ресурса да предоставят изобилие от електрическа енергия, светлина, топлина, транспортни възможности и нови материали, но за сметка на това, българският народ се е самоорганизирал, разработил е 4-ри различни прототипна на Маграв генератори и дори сега на 3,4,5 май е поканил инж. Мехран Кеш да направи конференция, супервизия на разработените български прототипи и организация на други клонове на Фондация Кеш на ниво Балкански полуостров и то именно на българска почва и не някъде другаде, а в град Варна. 
  Не може да не се обърне внимание и на факта, че тъй като ученият е от ирански произход, неговата нация е в най-напреднал стадий по разработването на споменатите технологии.
Доказателство за това са редицата неидентифицирани летящи обекти, наблюдавани наскоро в района на Близкия изток, както и факт, че иранската армия демонстрира публично прецедент в световната военна история, като показа пленен във въздуха последен модел стелт безпилотен разузнавателен летящ американски апарат, а президента Обама поиска от иранското правителство да върне пленения дрон.
Не случайно в интернет пространството са разпространени твърденията на редица анализатори, че държавата Иран притежава цяла флотилия от нов тип летящи апарати и заедно с това захранва с електрическа енергия, добита по нов начин, доста голям регион от Азия.
Същественото в този случай е изказването на инж. Мехран Кеш направено на 21 този месец на организираната от него мирна конференция: „Всички най-модерни военни технологии на съвременното човечество ще станат напълно излишни, защото човечеството ще постигне световен мир чрез новите технологии предоставени свободно на всички народи от Фондация Кеш.”
  Линк към сайт на Фондация Кеш: http://www.keshefoundation.org/  Линк към промоционално видео на Фондация Кеш: http://www.youtube.com/watch?v=UrN99RELqwo Линк към българския екип на фондацията, както и към подробната програма на конференцията: http://bulgaria.keshefoundation.org/ За връзка с екипа и регистрация за конференцията можете да използвате следния телефон: 0886 080861. Линк към демонстрирания пленен летателен апарат и факта, че президента Обама е поискал Иран да върне пленения апарат: https://www.youtube.com/watch?v=-RckGP_z6hQ Линк към час и четирдесет минутна лекция на инж. Кеш в Холандия: https://www.youtube.com/watch?v=fCFO3-MOCYE Линк към кратка демонстрация на външния вид на последния модел Маграв генератор: http://www.youtube.com/watch?v=Ob2X9Zl95ek


Подробно за конференцията във Варна:
http://bulgaria.keshefoundation.org/



Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: strannica
Категория: Други
Прочетен: 1500699
Постинги: 440
Коментари: 1501
Гласове: 8985